			Name of event		
			Date, time		
Location Lead up to the event					
weeks before	Order DVD	1 week to deliver	_	Teddy	Need to sign for delivery - account extra time in case logistics get complicated
days before	Print posters	1 hour at Office Depot	Final PDF file, USB to transport	Teddy	Need this done before fellows can decorate them
During the eve	ent				
<b>Fimestamp</b>	Task	Time needed	Materials needed	Who's on point?	Notes
11:30 AM	Team arrives		_	All	Parade happening on 5th Ave. that day - leave extra time
11:35 AM	Move table from the closet	5 min	Key to closet (Jerry has it)	Sue, Bill	
11:45 AM	Coffee, snacks arrive		Alex's credit card	Kayla	Kayla should come to venue first to pick up Alex's credit card
12:30 PM	OFFICIAL START TIME				
	Sign-in table	20 min (12:30-12:50	Three pens, three sign-in sheets, Action signs, flyers for next week's event	Kayla, Jerry	
	Final sound, video check	10 min (12:30-12:40)	A/V system	Teddy	Guests should not yet be in room - should be by snacks
12:40 PM	Usher guests into room	5 min (12:40-45)	_	Sue	Make sure they take their seats and know program is about to begin
12:45 PM	Guest speaker	15 min (12:45-12:50)	Microphone	Teddy (for A/V troubleshooting)	
1:00 PM	Documentary begins	90 min (1:00-2:30)	A/V system	Teddy (for A/V troubleshooting)	
Post-event					
limestamp	Task	Time needed	Materials needed	Who's on point?	Notes
4:00 PM	Take trash out	5 min	New trash bags	Jerry	New bags stored under kitchen sink
4:00 PM	Take extra signs, food to Alex's house	30 min	Cab	Alex, Sue	
4:15 PM	Final sweep	5 min	_	Kayla	Return keys to office

This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License. To view a copy of this license, visit <u>http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/</u> or send a letter to Creative Commons, PO Box 1866, Mountain View, CA 94042, USA.